Ga naar ...

» Akoestieke Oplossingen » Boxton Phonebooth

Phonebooth

Geluidsabsorberende cabine

De Phonebooth beschikt over een moderne vormgeving en is opgebouwd uit duurzame materialen. Deze room-in-room oplossing is niet alleen ‘hot’ en attractief, maar ze verhoogt de productiviteit, verbetert de communicatie en draagt bij aan een optimale atmosfeer en werkomgeving.

Termen waar je de akoestische belcel onmiddellijk mee associeert zijn ’telefooncel’, ‘onafgeleid bellen’, ‘bel unit’, ‘ongestoord telefoneren’, ‘phonebooth’ en ‘akoestisch afgescheiden communiceren’.

Specificaties

FRAME – Ultradun stalen frame met een matte fijnstructuur poedercoating.

WANDEN – De wanddelen zijn vervaardigd uit gestoffeerde FSC-gecertificeerde houten panelen en hebben een geluidsabsorberende werking dragen zij bij aan een positief effect op de akoestiek in zowel de Phonebooth als de ruimte waarin hij geplaatst wordt.

TAFELBLADEN – De tafelbladen zijn vervaardigd uit MDF met een eikenfineer toplaag.

AKOESTIEK – Omgevingsgeluid wordt in de Phonebooth drastisch gereduceerd. De Phonebooth draagt daarnaast bij aan een goede akoestiek in uw ruimte. Er is een testrapport beschikbaar. 

STOFFERING – Er is een brede stoffencollectie beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten. 

EXTENSIES – De Phonebooth kan worden uitgebreid met een uitbouw zijwaarts en/of aan de achterzijde. Deze extensies worden uitgevoerd in stof of MDF, voorzien van eikenfineer.

OPTIES – De Phonebooth kan voorzien worden van elektrificatie en een whiteboard. De Phonebooth Double kan worden uitgebreid met een tafelelement.

Hieronder vindt u een overzicht van de andere akoestische belcellen die wij leveren:


    Belcellen Overzicht

Een stapje groter? Bekijk hier onze werk- en vergadercabines.

Tags: akoestische belcabine, akoestische belcel, akoestische telefooncel, phoneboots, belunit

zwolle webdesign