Ga naar ...

» Casala stoelen

TOC Eemland is leverancier van Casala stoelen, barkrukken, tafels en overige meubelen

Welkom bij TOC Eemland, leverancier van o.a. Casala barkrukken, zaalstoelen, vergaderstoelen, fauteuils, traverses en tafels, die luisteren naar namen als Caliber, Carver, Cobra, Curvy, Lynx, Riva, Monolink, Carma, Casalino, Cito, Keep moving, Leon, Feniks, Onyx, Parker, Sina, Woody, Ravelle, Lacrosse, Tavo, Temo, Wishbone en Centre. Casala staat voor projectmeubilair, meubelen die ingezet worden op locaties waar design zich functioneel moet bewijzen: in congreszalen en kerken, op kantoren en universiteiten, bij overheden en in zorgcentra.

Functionaliteit impliceert dat gebruiksgemak en design in het ontwerp zijn meegenomen. Stapelbaar en koppelbaar, transportmiddelen, nummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in de vormgeving.

Sinds 2004 heeft Casala een volledig nieuwe collectie projectmeubelen, stoelen en tafels, ontwikkeld en geïntroduceerd. In nauwe samenwerking met internationaal georiënteerde vormgevers is het Casala gelukt om haar lijfspreuk “Design linked to functionality”, waar te maken. Verkoop van Casala producten vindt plaats via speciaal daarvoor aangestelde dealers. Wereldwijd is Casala inmiddels in meer dan 20 landen operationeel en actief.

 
 

Vul hier uw gegevens in:

 


Grotere kaart weergeven

Projectstudio/showroom

TOC Eemland
Produktieweg 5
3751 LN Bunschoten Spakenburg
T 033-2587386
E info@toc-eemland.nl

Openingstijden

Hoewel we u graag te woord staan, is ons kantoor niet permanent bezet. Daarom ontvangen we u bij voorkeur op afspraak.


zwolle webdesign