Ga naar ...

» Over Casala

Over Casala

Casala, stijlvolle projectmeubelen voor iedere ruimte en gelegenheid. Casala is specialist in het vervaardigen van meubilair dat uitblinkt in design én functionaliteit. Met honderd jaar ervaring in de meubelindustrie staat Casala garant voor meubilair met een goed design. Naast het strakke design staat Casala voor veel comfort en gebruiksgemak. De vele meubellijnen van Casala maken ieder interieur compleet. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in het DNA van Casala en Casala werkt hierbij samen met toonaangevende designers.

Geschiedenis

Casala is een Duits bedrijf dat in 1917 is opgericht. De geschiedenis van Casala begon met de productie van houten schoenzolen. Daarna vond de overgang plaats naar de productie van houten, metalen en gestoffeerde meubelen. Vandaag de dag is Casala gevestigd in Culemborg met vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Het doel van Casala: het produceren van modern projectmeubilair met een lange levensduur.

Duurzaam Casala

Casala werkt continu aan het optimaliseren en verduurzamen van haar bedrijfsprocessen. Vanaf de ontwikkeling  en  de productie van de meubelen tot aan de recycling van de meubelen. Met Casala kiest u voor duurzaam meubilair met daarnaast een goede ergonomie en functionaliteit.

Produktie

Het van oorsprong Duitse Casala en kwaliteit zijn niet van elkaar te onderscheiden. De productie van de Casala stoelen, klapstoelen, barkrukken en Soft Seating vindt grotendeels plaats in Nederland en Duitsland. Op het materiaal en constructie zit een garantie van 5 jaar. Casala meubilair, meubilair dat garant staat voor uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

zwolle webdesign